Energieleveranciers Ulestraten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ulestraten vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Allure Energie of Leon Zeewolde kan afsluiten. Overstappen gaat handig en is zo gepiept. Hier vind jij toepasbare toelichtingen en tips voor het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ulestraten

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ulestraten? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €100 tot €230. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Epen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ulestraten mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Hierna volgt een lijst met relevante energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Advies nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hierna detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Engie tot Pure Energie.

Het goedkoopste contract

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Ulestraten

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract? Dan zit je hier helemaal goed! Middels energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Ulestraten vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en zoek moeiteloos het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Selecteer dan website van de aanbieder. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en achterhaal meteen de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Nieuwstadt afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Ulestraten?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Ulestraten mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ulestraten? Op energieleverancieractie.nl vind je een tabel met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent maar ook Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 2400 kWh t/m 3000 kWh stroom en 1250 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: check uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Ulestraten. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen aanbieder. Hierin zie jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat werkende energiepakket wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande maatschappij. Doorgaans dien je dit te doen vlak voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting de eerdere energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Ulestraten. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Daarbij incasseer je een overzicht + eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “ervaringen DELTA“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel van de leveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Meerssen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Nefit, Vaillant, Intergas, AWB of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Ulestraten

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Ulestraten en bespaar op gas en licht!