Energieleveranciers Nieuwstadt Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwstadt vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve acties die je niet via de website van o.a. Anode Energie en Oxxio kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op de site bekijk je functionele feiten en support dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwstadt

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuwstadt? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gasverbruik en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Tevens schenken sommige bedrijven een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €145 t/m €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Zeddam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwstadt juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met relevante energie aanbieders. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gedaan. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Hieronder check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.975 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle grote partijen vergelijken. Van Budget Energie tot aan HVC.

Besparen op de energienota

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €285 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwstadt

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. de vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Nieuwstadt vergelijken. Voer je adres & energieverbruik in en bekijk snel de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een zekere leverancier? Ga dan verder naar site van de leverancier. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en bekijk snel de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Haps afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nieuwstadt?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Nieuwstadt juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuwstadt? Nu vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice maar ook ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie op basis van een verbruik van 2450 kWh t/m 3450 kWh stroom en 850 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: check ten alle tijde de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Nieuwstadt. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe maatschappij. In deze mail of brief lees je de prijzen en voorwaarden (zoals aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Je actuele contract wordt stopgezet. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Meestal dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstap. De nieuwe energieleverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuwstadt. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook incasseren jullie de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “energie-aanbieder Coteq Netbeheer“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste opties zijn zon en wind (energie). De meeste energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Echt-Susteren.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Remeha, Vaillant, Atag of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nieuwstadt

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Nieuwstadt en betaal minder voor gas en licht!