Energieleveranciers Zeddam Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zeddam vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Huismerk Energie en Innova Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat eenvoudig en rap. Hieronder vind jij nuttige informatie en handreikingen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zeddam

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Zeddam? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele leveranciers een royale welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €130 – €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Hitzum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een behoorlijk flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zeddam juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Nadien tref jij een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo vlug de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 600 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zeddam

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. onze zoekmachine kan men eenvoudig energieprijzen Zeddam vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en bekijk meteen de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk snel de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Ritthem afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Zeddam?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Zeddam juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Zeddam? Onder dit stukje doorzoek jij een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice + Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers met een verbruik van 2000 kWh tot 3450 kWh stroom en 950 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk wel de condities van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Zeddam. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energieaanbieder. Aan de hand daarvan lees jij de overeengekomen kosten en condities (denk hierbij aan netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het vorige contract wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Doorgaans dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw oude maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Zeddam. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens krijgen jullie een eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “overstappen Enduris“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Montferland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Intergas, Vaillant, AWB of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je het verbruik van energie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Zeddam

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Zeddam en bespaar op gas en licht!