Energieleveranciers Haps Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haps vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Essent en Vattenfall ontvangt. Overstappen van energie gaat makkelijk en snel. Op de site vind jij toepasbare feiten en tips bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Haps

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Haps? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en locatie. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden veel bedrijven een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 – €205. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Ritthem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haps april 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een lijst met beschikbare energiemaatschappijen. Je treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo geregeld. Problemen bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op de site check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Engie tot en met MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €425 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Haps

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kun jij moeiteloos energieprijzen Haps vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusenergieverbruik in en vind binnen no-time het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer rap de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Baarle-Nassau afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Haps?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Haps april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Haps? Hieronder vind je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice + Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE met een verbruik van 2250 kWh tot 3000 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: check ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Haps. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe leverancier. In deze mail of brief vind jij afgesproken prijzen en voorwaarden (zoals regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Je vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige leverancier. Gewoonlijk gebeurt dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Haps. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bewerken. Daarnaast incasseer je de eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Stedin kosten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Veel leveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Cuijk.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract doet hier aan mee. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Haps

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Haps en bezuinig op gas en licht!