Stedin energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier Stedin? Op onze experts spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt rap het goedkoopste Stedin pakket dat geschikt is voor jouw wensen. Overstappen gaat simpel en is zo gepiept. Je doorzoek hier exclusieve welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij Stedin kan regelen.

Alle pakketten

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Stedin energiepakket afsluiten

Mag je overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste energiepakket van Stedin? Dat is zo geregeld wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer je adres, energiegebruik en additionele wensen in. Aan de linkerkant vind je “Stedin”. Jij ziet nu meteen het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij je specificaties. Goed om te weten: de kosten worden niet enkel bepaald door het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonus. Bij enkele energiecontracten profiteer je al gauw van €170 voordeel (lees ook verder over Liander of UnitedConsumers).

Stroom en gas van Stedin vergelijken (tarieven juni 2024)

Stedin is een betrouwbare aanbieder van gas en stroom. De energieleverancier verkoopt pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Ons advies: ga eerst voor een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Als je slim bent stap je dan elk jaar over. Want op die manier realiseer je de maximale besparing. Gaan jullie je aanmelden bij Stedin? Open onze vergelijker, en stap snel over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht hieronder is een handig hulpmiddel.

Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 600 m³
2 personen 2.225 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Stedin

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: aanvraag plaatsen en starten. Is er reeds sprake van een Stedin energiecontract, en ga ergens anders wonen? Dit kan je (online) doorgeven aan de service-afdeling. De klantenservice verwerkt de adreswijzigingen. Loopt er nog een contract bij een andere aanbieder, maar wil je wel overstappen naar Stedin? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jullie volgende gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Wil jij Stedin opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of stuur een opzegbrief. Houdt altijd rekening met de geldende opzegtermijn en de hoogte van de boete wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Delft, Kampen en Schiedam).

Vergelijk en stap over naar het goedkoopste energiecontract van Stedin

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Stedin met welkomstbonus

Begrijpelijk ben jij benieuwd naar de voornaamste Stedin aanbieding van juni 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, er is altijd korting te verdienen. Deze extra korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €105 tot €290 (ligt aan het type contract). De beloofde welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Deze welkomstkorting Stedin in juni 2024 moet je zeker eens bekijken. Wacht niet langer! Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote Stedin energiepakketten voor de beste aanbieding. Let op: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen wel korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-stedin

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van Stedin en bezuinig op gas en elektra!