Energieleveranciers Delft Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Delft vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel unieke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Budget Energie en Leon Zeewolde kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vind je praktische feiten en handreikingen bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Delft

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Delft? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroomverbruik en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook geven de meeste organisaties een flinke welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €105 tot +/- €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Niekerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een behoorlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Delft juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Hierna volgt een resultatenpagina met beschikbare energiemaatschappijen. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.200 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan Qurrent.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €245 per jaar.

A la minute overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Delft

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze tool kan men probleemloos energieprijzen Delft vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en bekijk eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en signaleer snel de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Waskemeer afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Delft?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Delft juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Delft? Nu bekijk je een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco + Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent op basis van een verbruik van 1900 kWh – 2950 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: controleer uiteraard de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Delft. Wanneer jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde leverancier. Aan de hand daarvan tref je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (zoals energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het werkende energiepakket wordt opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, echter soms ook tot 2 weken na de overstap. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Delft. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Bovendien incasseer je een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Coteq Netbeheer actie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Delft.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Delft

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Delft en bespaar op gas en licht!