Energieleveranciers Niekerk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Niekerk vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van aanbieders zoals DELTA en Innova Energie ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en snel. Op deze website doorzoek jij functionele gegevens en hulp ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Niekerk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Niekerk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en locatie. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Verder gunnen de meeste bedrijven een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €165 t/m €280. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Wittelte.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Niekerk juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop doorzoek je een tabel met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Moeite bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.975 kWh 700 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.950 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Fenor tot en met Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €325 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Niekerk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van onze zoekmachine kan je rap energieprijzen Niekerk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + energieverbruik in en zoek snel de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en bekijk onmiddellijk de beste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Groenlo afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Niekerk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Niekerk juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Niekerk? Hier vind jij een ranglijst van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 2450 kWh tot 4500 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: bekijk altijd de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Niekerk. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe aanbieder. Daarin tref je afgesproken prijzen en kleine lettertjes (zoals opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende contract wordt beëindigd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieaanbieder. In de meeste gevallen moet dit vlak voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan jouw oude aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Niekerk. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Bovendien krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “energiebedrijf Enduris“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn windenergie en zonne-energie. De meeste aanbieders van energie hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente De Marne.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met AWB, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract doet hier aan mee. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Niekerk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Niekerk en betaal minder voor gas en licht!