Energieleveranciers Kampen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kampen vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle tijdelijke acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Huismerk Energie of NLE kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en vlug. Hier bekijk je bruikbare gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kampen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Kampen? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook hanteren flink wat aanbieders een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €90 t/m €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Susteren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kampen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna vind je een lijst met de meest voordelige energie aanbieders. Je treft rap de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo gedaan. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Innova Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Kampen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels de vergelijker kan men direct energieprijzen Kampen vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en kies binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer vlug de beste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Dalfsen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Kampen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Kampen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Kampen? Op deze website doorzoek jij een tabel met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie maar ook ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1700 kWh tot 2550 kWh stroom en 850 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: controleer zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Kampen. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen maatschappij. Aan de hand daarvan vind jij de kosten en voorwaarden (denk hierbij aan netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je werkende energiepakket wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige leverancier. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstap. De nieuwe energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Kampen. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Tevens ontvangen jullie de eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “energie vergelijken bij Liander“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Kampen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Atag, Intergas, AWB, Vaillant of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Kampen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Kampen en betaal minder voor gas en licht!