Energieleveranciers Susteren Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Susteren vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Fenor en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Hier vergaar je handige aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Susteren

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Susteren? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting: het telt allemaal mee. Bovendien schenken de meeste bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 – €250. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Driewegen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een behoorlijk moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Susteren juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Dan check je een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.900 m³

Alle organisaties

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot en met UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Susteren

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze zoekmachine kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Susteren vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en vind probleemloos de goedkoopste leverancier. Meer details over een zeker contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en bekijk snel de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Milheeze afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Susteren?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Susteren juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Susteren? Op energieleverancieractie.nl bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Greenchoice, Essent, Vattenfall + Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE berekend met een consumptie van 2300 kWh tot 3300 kWh stroom en 1350 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: check ten alle tijde de condities van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Susteren. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de aankomende maatschappij. In dit schrijven zie jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat huidige gas en stroom pakket wordt opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de regel het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. Gewoonlijk gebeurt dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Susteren. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “besparen bij Qurrent“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. Veel energieleveranciers doen hier aan mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Echt-Susteren.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, AWB, Remeha, Atag of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Susteren

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Susteren en bespaar op gas en licht!