Energieleveranciers Driewegen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Driewegen vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij bijv. Clean Energy en UnitedConsumers kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl lees je handige gegevens en tips bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Driewegen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Driewegen? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast gunnen enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €135 t/m €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Nijkerkerveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Driewegen februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Dan check je een opsomming met relevante energiecontracten. Je vindt zo snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Hulp nodig bij het schatten van jullie energieverbruik? Hier bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.225 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende providers vergelijken. Van Essent tot en met Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Driewegen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze tool kan je ogenblikkelijk energieprijzen Driewegen vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer info over een zekere aanbieder? Selecteer dan website van de aanbieder. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en check eenvoudig de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Wezuperbrug afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Driewegen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Driewegen februari 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Driewegen? Nu lees je een tabel met veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Essent, NLE, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1900 kWh t/m 3100 kWh stroom en 800 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: bekijk wel de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Driewegen. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieleverancier. In deze mail of brief zie je alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Dat werkende contract wordt opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieaanbieder. Doorgaans doe je dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Driewegen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarbij krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “Pure Energie gas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders kopen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Borsele.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, Intergas, Atag of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Driewegen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Driewegen en bezuinig op gas en licht!