Energieleveranciers Wezuperbrug Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wezuperbrug vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel unieke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Eneco en Pure Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat handig en prettig. Hieronder lees je praktische aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wezuperbrug

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Wezuperbrug? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door factoren als: gas- en stroom consumptie en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens gunnen enkele organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €80 tot €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Hattemerbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wezuperbrug mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten geregeld. Hulp nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hieronder bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 725 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle bekende partijen vergelijken. Van Budget Energie tot en met MAIN Energie.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €355 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wezuperbrug

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze tool kan jij onmiddellijk energieprijzen Wezuperbrug vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en selecteer snel de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en achterhaal vlug de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Pannerden afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Wezuperbrug?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Wezuperbrug mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Wezuperbrug? Op deze website check je een aantal van meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE en ook Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, ENGIE gerekend met een verbruik van 2200 kWh tot 3000 kWh stroom en 1050 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: doorzoek altijd de condities van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Wezuperbrug. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde organisatie. Daarin vind jij alle tarieven en extra regels (denk aan netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Je actuele pakket zal worden beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. Doorgaans doe je dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Wezuperbrug. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “abonnementen van Huismerk Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Coevorden.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Nefit, Vaillant of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra jij de energievraag kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wezuperbrug

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Wezuperbrug en betaal minder voor gas en licht!