Energieleveranciers Hattemerbroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hattemerbroek vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle speciale kortingsacties die je niet via de website van o.a. Allure Energie of Vrijopnaam kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en snel. Op deze pagina vergaar je praktische aanwijzingen en tips ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hattemerbroek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Hattemerbroek? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en adres. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren de meeste maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €95 t/m €220. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Rottevalle.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een gecompliceerde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hattemerbroek mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hierna check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €355 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hattemerbroek

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze zoekmachine kun jij direct energieprijzen Hattemerbroek vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en vind eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk binnen no-time de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Baneheide afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hattemerbroek?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Hattemerbroek mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Hattemerbroek? Op deze pagina lees je een tabel met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, NLE, Eneco maar ook ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 1600 kWh – 4400 kWh stroom en 700 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Hattemerbroek. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energieleverancier. Hierin tref je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Het actuele gas & licht pakket wordt opgezegd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande leverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier stuurt de standen door naar jouw oude maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Hattemerbroek. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Tevens krijg jij de eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Greenchoice oversluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel van de energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oldebroek.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Intergas, Atag, Vaillant, Nefit of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hattemerbroek

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Hattemerbroek en bespaar op gas en licht!