Energieleveranciers Rottevalle Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rottevalle vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle speciale welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Fenor en Vrijopnaam kan scoren. Overstappen gaat gemakkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl vind jij functionele gegevens en adviezen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rottevalle

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Rottevalle? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Ook bieden enkele leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €140 – €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Borssele.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft nogal een moeilijke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rottevalle juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna tref jij een overzicht met relevante energiebedrijven. Jij kiest rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Advies nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hier tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 personen 2.475 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Vandebron.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €315 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Rottevalle

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Via onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Rottevalle vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en kies eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en check rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Laag-Soeren afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Rottevalle?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Rottevalle juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Rottevalle? Onder dit stukje doorzoek jij een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, NLE maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE gerekend met een verbruik van 2350 kWh tot 2850 kWh stroom en 1000 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: bekijk zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Rottevalle. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde energiemaatschappij. Aan de hand daarvan bekijk je de kosten en extra regels (zoals opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige pakket wordt beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je verhuizen? Jij zult dan gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Rottevalle. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarbij ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “elektriciteit van Energiedirect.nl“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). De meeste energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Smallingerland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Intergas, AWB, Vaillant of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Rottevalle

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Rottevalle en betaal minder voor gas en licht!