Energieleveranciers Borssele Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Borssele vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Clean Energy of Vrijopnaam kunt gebruiken. Het oversluiten gaat eenvoudig en prettig. Hieronder vind jij praktische aanwijzingen en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Borssele

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Borssele? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Verder moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Bovendien geven flink wat organisaties een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot +/- €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Lutjewinkel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Borssele juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Dan check je een overzicht met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op de site vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 725 m³
2 bewoners 2.275 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot en met Innova Energie.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €465 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Borssele

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van de vergelijker kun je probleemloos energieprijzen Borssele vergelijken. Geef je woongegevens & verbruik in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald pakket? Selecteer dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en check onmiddellijk de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Ugchelen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Borssele?

 1. Geef jouw postcode door (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Borssele juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Borssele? Nu doorzoek jij een aantal van meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2100 kWh t/m 3100 kWh stroom en 950 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Borssele. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de gekozen organisatie. Aan de hand daarvan bekijk jij alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Het lopende gas & licht pakket wordt beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe leverancier. In de meeste gevallen moet dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Borssele. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Voorts krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Eneco aanbieding“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Borsele.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Borssele

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Borssele en bezuinig op gas en licht!