Energieleveranciers Baarle-Nassau Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €245 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Baarle-Nassau vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke acties die men standaard niet bij onder andere Energiedirect.nl of Vandebron kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en probleemloos. Op deze website vind jij functionele feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Baarle-Nassau

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Baarle-Nassau? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren sommige maatschappijen een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €120 t/m €240. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Krabbendijke.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Baarle-Nassau juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een tabel met de beste energiemaatschappijen. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Tips gebruiken bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 625 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot Oxxio.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Baarle-Nassau

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze tool kan men vlug energieprijzen Baarle-Nassau vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en check eenvoudig de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Sprundel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Baarle-Nassau?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Baarle-Nassau juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Baarle-Nassau? Nu lees je een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio berekend met een consumptie van 2400 kWh t/m 3100 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van je maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: controleer altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Baarle-Nassau. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energiemaatschappij. Hierin bekijk jij de kosten en kleine lettertjes (zoals regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Dat vorige energiecontract wordt opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: krijg je een andere huis? Jij zult dan doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Baarle-Nassau. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarnaast ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Qwint contract afsluiten“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Baarle-Nassau.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, AWB, Atag, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Baarle-Nassau

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Baarle-Nassau en betaal minder voor gas en licht!