Energieleveranciers Sprundel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sprundel vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Huismerk Energie of Leon Zeewolde kunt vinden. Overstappen gaat simpel en is zo gepiept. Op deze pagina bekijk je handige details en tips voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sprundel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Sprundel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroomverbruik en adres. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: het telt allemaal mee. Daarnaast verstrekken sommige organisaties een royale welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €165 tot +/- €250. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Deurne.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is nogal een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sprundel juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hieronder tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 700 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot aan Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €305 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Sprundel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze zoekmachine kunnen jullie à la minute energieprijzen Sprundel vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en bekijk vlug de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zeker pakket? Dat is te vinden in site van de leverancier. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en achterhaal eenvoudig de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Marwijksoord afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Sprundel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Sprundel juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Sprundel? Op energieleverancieractie.nl vind je een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent met een verbruik van 2450 kWh t/m 3750 kWh stroom en 1300 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Sprundel. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. In dit schrijven vind je afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude energiepakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energiemaatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieleverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Sprundel. Je kunt rekenen op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “overstapbonus Innova Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Rucphen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, Atag, Remeha, Intergas of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie minimaliseert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Sprundel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Sprundel en betaal minder voor gas en licht!