Energieleveranciers Deurne Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Deurne vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij o.a. Fenor en Innova Energie kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op deze pagina vind jij nuttige feiten en hulp ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Deurne

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Deurne? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en woning. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren de meeste aanbieders een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €125 – €245. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Nieuw-Vennep.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Deurne april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend vind je een overzicht met de beste energie aanbieders. Jij kiest simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Op de site check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan NLE.

Besparen op de energienota

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €295 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Deurne

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van de vergelijker kan je snel energieprijzen Deurne vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en selecteer meteen het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en bekijk snel de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Weiteveen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Deurne?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Deurne april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Deurne? Op deze website vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 2100 kWh tot 3150 kWh stroom en 900 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Advies: bekijk altijd de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Deurne. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energiemaatschappij. In dit schrijven zie je de geldige tarieven en extra regels (denk hierbij aan vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige energiepakket zal worden beëindigd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de meeste gevallen moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, echter soms ook tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Deurne. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Voorts incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “HVC actietarief“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Deurne.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, Remeha, Intergas, Atag of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Deurne

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Deurne en bezuinig op gas en licht!