Energieleveranciers Nieuw-Vennep Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Vennep vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij onder andere De Vastelastenbond of NLE kunt gebruiken. Het oversluiten gaat makkelijk en prettig. Op deze website doorzoek jij praktische feiten en hulp ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuw-Vennep

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nieuw-Vennep? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en locatie. Ook moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren de meeste organisaties een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €95 tot €260. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Wons.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om nogal een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Vennep april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna doorzoek je een opsomming met beschikbare energiebedrijven. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op de site check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Vennep

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze zoekmachine kan jij eenvoudig energieprijzen Nieuw-Vennep vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en bekijk onmiddellijk het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Bekijk dan website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk à la minute de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Huins afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nieuw-Vennep?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Vennep april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuw-Vennep? Op deze pagina lees je een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent en ook Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 1650 kWh tot 2850 kWh stroom en 1050 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: doorzoek wel de kleine lettertjes van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nieuw-Vennep. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieaanbieder. Hierin lees jij de kosten en condities (bijvoorbeeld verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Je lopende pakket zal worden beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige leverancier. Dikwijls gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder speelt de standen door aan je voormalige energieleverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Nieuw-Vennep. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Ook krijg je een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “energie-aanbieder Engie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Haarlemmermeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een AWB, Intergas, Atag, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nieuw-Vennep

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuw-Vennep en bespaar op gas en licht!