HVC energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €155


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over energieleverancier HVC? Aan de hand van deze website spot jij de meest interessante welkomstkortingen van juni 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt moeiteloos het goedkoopste HVC pakket dat aansluit bij je behoeften. Het oversluiten gaat simpel en vlug. Jullie spotten alle tijdelijke welkomstacties die je niet via de website van HVC kan scoren.

Alle maatschappijen

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €255 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

HVC energiepakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen naar het goedkoopste energiepakket van HVC? Dat is niet moeilijk als je onze vergelijker gebruikt. Vul jullie adresgegevens, verbruik en ander zoekwensen in. Ga links met je muis naar “HVC”. Je checkt nu meteen het voordeligste contract dat volledig past bij je specificaties. Advies: de kosten worden niet enkel bepaald door de prijzen van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting. Let daarnaast vooral op de welkomstbonussen. Bij sommige leveranciers loopt dit op tot wel €145 voordeel (bezoek ook Greenchoice of Engie).

Gas + stroom van HVC KringloopEnergie vergelijken (tarieven juni 2024)

HVC is een erkende aanbieder van stroom en gas. Deze energiemaatschappij verkoopt verschillende soorten pakketten. Natuurlijk het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Tip: ga eerst voor een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Als je slim bent ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Vandaag nog aanmelden bij HVC? Start met vergelijken, en stap vlug over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht hieronder is een handig hulpmiddel.

Type huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Overstappen naar HVC

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: aanvragen en activeren. Loopt er al een HVC energiecontract, en ga je verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig melden bij jullie huidige aanbieder. De medewerker verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieleverancier, en wil je overstappen naar HVC KringloopEnergie? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Nu HVC opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Vergeet niet de opzegtermijn in het contract en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Almere, Hardenberg en Oldebroek).

Vergelijk en stap over naar het goedkoopste energiecontract van HVC

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding HVC met welkomstbonus

Uiteraard ben jij benieuwd naar de sterkste HVC KringloopEnergie aanbieding van juni 2024. Of jullie kiezen voor 1-jarige verbintenis, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is altijd korting te verdienen. Deze vorm van korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €105 tot +/- €255 (ligt aan het type contract). De geldende welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus slim om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De beloofde welkomstkorting HVC in juni 2024 is weer interessant. Wacht niet langer! Gebruik onze vergelijker, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk alle HVC energiepakketten voor de beste aanbieding. Let op: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Huidige klanten ontvangen wel korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-hvc

Populaire energiepakketten van HVC Kringloopenergie

 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten van HVC en bespaar op stroom en gas!