Innova Energie energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over energieleverancier Innova Energie? Aan de hand van de vergelijker doorzoek je de meest interessante welkomstkortingen van april 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt onmiddellijk het goedkoopste Innova Energie pakket dat voldoet aan jullie uitgaven. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Jij bekijkt hier speciale aanbiedingen die je niet via de website van Innova Energie kan bestellen.

Alle pakketten

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan Oxxio.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €235 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Innova Energie energiepakket afsluiten

Mag je overstappen op het goedkoopste energiepakket van Innova Energie? Dat is zo geregeld als je onze vergelijker gebruikt. Voer jouw postcode en huisnummer, verbruik en extra filters in. Aan de linkerkant vind je “Innova Energie”. Jij ziet nu ogenblikkelijk het beste en scherpste contract dat aansluit bij jullie behoeften. Goed om te weten: de kosten worden niet enkel bepaald door een tarief voor verbruikt stroom + gas. Check ook aspecten als verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag. En check te allen tijde ook de welkomstbonus. Bij sommige leveranciers krijg je wel tot €175 voordeel (lees ook verder over Huismerk Energie of Essent).

Stroom & gas van Innova Energie vergelijken (tarieven april 2024)

Innova Energie is een betrouwbare aanbieder van gas en stroom. Deze energieaanbieder verkoopt contracten in alle soorten en maten. Vanzelfsprekend het modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Handig: selecteer het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Eigenlijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Onderaan de streep is dat het voordeligst! Direct aanmelden bij Innova Energie? Vul jouw gegevens in, en stap rap over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder biedt uitkomst.

Type woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 700 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.025 m³

Overstappen naar Innova Energie

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvragen en activeren. Is er reeds sprake van een Innova Energie energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig kenbaar maken aan jullie huidige aanbieder. De aanbieder verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Echter, heb je een contract bij een andere energieaanbieder, maar wil je wel overstappen naar Innova Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Je nieuw gekozen aanbieder van stroom en gas kan hierin ondersteunen.

Contract opzeggen
Vandaag Innova Energie opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of schrijf zo’n opzegbrief. Controleer altijd de actuele opzegtermijn en de hoogte van de boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Uitgeest, Harderwijk en Oldenzaal).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Innova Energie

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Innova Energie met welkomstbonus

Uiteraard wil jij profiteren van de sterkste Innova Energie aanbieding van april 2024. Of jij nou gaat voor zo’n kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, de korting is er altijd wel. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €180 – €190 (voor lange contract krijg je meer). De welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus geen gek idee om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Deze welkomstkorting Innova Energie in april 2024 is weer interessant. Waar wacht je nog op? Klik op “vergelijken”, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle Innova Energie energiepakketten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten krijgen soms korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-innova-energie

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Innova Energie en betaal minder voor gas en stroom!