Energieleveranciers Oldenzaal Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oldenzaal vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij o.a. E.ON en MAIN Energie kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en prettig. Op de site vergaar je praktische feiten en handreikingen t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oldenzaal

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oldenzaal? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden flink wat organisaties een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €85 tot +/- €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Aalst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oldenzaal mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarop volgt een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot aan Qurrent.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oldenzaal

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze tool kan jij eenvoudig energieprijzen Oldenzaal vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en zoek binnen no-time het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en check snel de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Herkingen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Oldenzaal?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Oldenzaal mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oldenzaal? Op de site vind jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE, Essent + ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2300 kWh tot 3900 kWh stroom en 1100 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Oldenzaal. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de aankomende leverancier. Aan de hand daarvan vind je alle tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: ga je verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande leverancier. Meestal dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Oldenzaal. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Ook ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “verbruik Eneco“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Oldenzaal.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Vaillant, AWB of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Oldenzaal

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Oldenzaal en betaal minder voor gas en licht!