Energieleveranciers Herkingen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Herkingen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek speciale acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Eneco of Qwint ontvangt. Het oversluiten gaat simpel en prettig. Hieronder vind je praktische feiten en tips ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Herkingen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Herkingen? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: energieconsumptie en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden flink wat bedrijven een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 – €275. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Schipborg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft best een gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Herkingen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je ontdekt handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Advies nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op de site vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.975 kWh 675 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Vattenfall.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Herkingen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door de vergelijker kan je rap energieprijzen Herkingen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusgas/licht inschatting in en vind binnen no-time de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk direct de duurzaamste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Beuningen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Herkingen?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Herkingen mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Herkingen? Hier vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice maar ook Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 1900 kWh tot 3100 kWh stroom en 1200 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Herkingen. Als het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de geselecteerde maatschappij. In dit schrijven tref jij alle tarieven en bijkomende kosten (zoals vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat huidige contract wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. In de regel doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan de eerdere maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Herkingen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Ook krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “Anode Energie voor gas en licht“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Goeree-Overflakkee.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, AWB, Remeha, Vaillant of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag weet te verkleinen kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Herkingen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Herkingen en betaal minder voor gas en licht!