Energieleveranciers Schipborg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Schipborg vergelijken doe je razendsnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek speciale welkomstkortingen die men standaard niet bij onder andere Energiedirect.nl of UnitedConsumers kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website bekijk je toepasbare details en support voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Schipborg

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Schipborg? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en adres. Ook moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien hanteren flink wat organisaties een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €170 – €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Bussum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met een aardig ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Schipborg mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarna volgt een overzicht met relevante energieleveranciers. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Tips gebruiken bij het invullen van jouw energieconsumptie? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 600 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle populaire partijen vergelijken. Van Greenchoice tot Powerpeers.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Schipborg

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Via de vergelijker kan jij binnen no-time energieprijzen Schipborg vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en zoek eenvoudig het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker pakket? Selecteer dan de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan rechts en vind eenvoudig de beste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Liempde afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Schipborg?

 1. Geef jouw postcode door (Drenthe)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Schipborg mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Schipborg? Nu doorzoek jij een aantal van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall en ook Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE op basis van een verbruik van 1800 kWh t/m 2850 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: doorzoek uiteraard de voorwaarden van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Schipborg. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de gekozen organisatie. In dit schrijven bekijk jij de overeengekomen kosten en condities (onder andere vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige leverancier. Gewoonlijk gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande maatschappij speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de geselecteerde energiemaatschappij in Schipborg. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Daarnaast krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “goedkope tarieven Endinet Groep“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Aa en Hunze.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Atag, Nefit, Vaillant, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je het verbruik van energie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Schipborg

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Schipborg en betaal minder voor gas en licht!