Energieleveranciers Beuningen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beuningen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel tijdelijke acties die je niet via de website van o.a. E.ON en Qurrent kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op de site vind je nuttige gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Beuningen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Beuningen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en locatie. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook geven sommige bedrijven een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €160 – €235. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Liempde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een aardig complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beuningen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarop check je een lijst met beschikbare energiemaatschappijen. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het invullen van jouw verbruik? Hier tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Eneco tot aan NLE.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Beuningen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kan jij eenvoudig energieprijzen Beuningen vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en kies snel de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en check rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Terwispel afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Beuningen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Beuningen mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Beuningen? Op energieleverancieractie.nl lees je een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en ook Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 2950 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: achterhaal altijd de voorschriften van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Beuningen. Als je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij de overeengekomen kosten en regelgeving (denk aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude energiepakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige energieleverancier. Doorgaans dien je dit te doen een paar dagen voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Beuningen. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarbij incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Westland Infra 3 jaar contract“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken plus het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Losser.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Remeha, Vaillant, Nefit, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Beuningen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Beuningen en betaal minder voor gas en licht!