Energieleveranciers Deventer Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Deventer vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Fenor of Leon Zeewolde kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op de site vergaar je toepasbare informatie en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Deventer

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Deventer? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren sommige aanbieders een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €170 tot +/- €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Nieuwaal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft best een ingewikkelde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Deventer juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens volgt een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van jullie energieverbruik? Op deze website bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Qwint.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €505 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Deventer

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij de vergelijker kan je vlug energieprijzen Deventer vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en kies snel de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaald pakket? Selecteer dan site van de leverancier. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en ontdek vlug de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Wellerlooi afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Deventer?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Deventer juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Deventer? Onder dit stukje vind jij een aantal van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Essent, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 4250 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: bekijk uiteraard de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Deventer. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energieaanbieder. Daarin bekijk jij alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat oude energiepakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” leverancier. Doorgaans doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Deventer. Ze sturen jou hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon aanpassen. Daarnaast ontvang je een eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “MAIN Energie actietarief“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers importeren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Deventer.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Vaillant, Atag, Remeha, AWB of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Overijssel.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Deventer

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Deventer en betaal minder voor gas en licht!