Energieleveranciers Wellerlooi Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wellerlooi vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij onder andere Fenor of Pure Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat makkelijk en is zo gepiept. Op deze website vind jij nuttige details en tips voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wellerlooi

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Wellerlooi? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden enkele bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €80 tot +/- €210. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Haalderen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een complexe berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wellerlooi juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarna doorzoek je een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze pagina vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 675 m³
2 personen 2.250 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle grote providers vergelijken. Van Allure Energie tot Vattenfall.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wellerlooi

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. de vergelijker kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Wellerlooi vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en bekijk direct het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vind ogenblikkelijk de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Oud-Alblas afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wellerlooi?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Wellerlooi juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wellerlooi? Hieronder vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, NLE, Eneco, Essent maar uiteraard ook Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers met een verbruik van 2200 kWh – 3900 kWh stroom en 950 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: check ten alle tijde de condities van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wellerlooi. Nadat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energiemaatschappij. In deze mail of brief tref jij de prijzen en kleine lettertjes (bijvoorbeeld regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het actuele energiecontract wordt opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder stuurt de standen door naar je voormalige aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Wellerlooi. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Tevens krijg je de eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “gas licht Energiedirect.nl“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Het gros van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Bergen (L.).

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een AWB, Nefit, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Wellerlooi

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Wellerlooi en betaal minder voor gas en licht!