Energieleveranciers Haalderen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haalderen vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Greenchoice of Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Overstappen van energie gaat simpel en rap. Hier bekijk je handige informatie en adviezen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Haalderen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Haalderen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien schenken veel bedrijven een royale welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €145 tot €255. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Rheden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haalderen juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Daarop check je een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot Innova Energie.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Haalderen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze tool kunnen jullie moeiteloos energieprijzen Haalderen vergelijken. Voer je adres en energieverbruik in en kies snel het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en vergelijk à la minute de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Appeltern afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Haalderen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Haalderen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Haalderen? Nu lees je een tabel met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall, NLE maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2450 kWh tot 2700 kWh stroom en 900 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: controleer wel de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Haalderen. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen maatschappij. Daarin vind jij de prijzen en condities (zoals energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw lopende pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Dikwijls moet dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan de eerdere aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Haalderen. Je ontvangt hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Ook incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Eneco kosten“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Lingewaard.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een AWB, Nefit, Remeha, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag vermindert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Haalderen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Haalderen en betaal minder voor gas en licht!