Energieleveranciers Appeltern Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Appeltern vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Huismerk Energie of MAIN Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en snel. Hieronder doorzoek jij bruikbare toelichtingen en hulp voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Appeltern

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Appeltern? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en adres. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Tevens hanteren veel leveranciers een flinke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €130 t/m €190. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Koedijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aardig flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Appeltern juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien doorzoek je een overzicht met de beste energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 700 m³
2 personen 2.425 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.275 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van Clean Energy tot en met Leon Zeewolde.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Appeltern

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van onze zoekmachine kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Appeltern vergelijken. Voer je adres & gas/licht inschatting in en zoek meteen het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en signaleer snel de beste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Snakkerburen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Appeltern?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Appeltern juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Appeltern? Op de site doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice + Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Powerpeers op basis van een verbruik van 2050 kWh t/m 2950 kWh stroom en 800 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: doorzoek altijd de voorschriften van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Appeltern. Wanneer je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieaanbieder. In dit schrijven bekijk jij de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Je lopende energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energiemaatschappij. In de regel moet dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande energieaanbieder communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Appeltern. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon aanpassen. Tevens krijgen jullie een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Anode Energie contract afsluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente West Maas en Waal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, Atag, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED verlichting. Direct energie besparen in Appeltern

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Appeltern en bespaar op gas en licht!