Energieleveranciers Snakkerburen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar snel €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Snakkerburen vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Fenor en Qurrent kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en prettig. Hieronder vergaar je nuttige informatie en support bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Snakkerburen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Snakkerburen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden enkele leveranciers een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €150 tot +/- €190. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Dedemsvaart.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Snakkerburen juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een resultatenpagina met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Problemen bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op deze website bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 600 m³
2 personen 2.225 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot en met Pure Energie.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €475 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Snakkerburen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van de vergelijker kan men rap energieprijzen Snakkerburen vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en zoek à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en signaleer vlug de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Made afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Snakkerburen?

 1. Geef jouw postcode door (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Snakkerburen juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Snakkerburen? Hier lees je een aantal van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Eneco maar uiteraard ook Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 2100 kWh tot 3450 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: controleer ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Snakkerburen. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de aankomende aanbieder. In deze mail of brief zie je de geldige tarieven en condities (zoals energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Dat werkende pakket zal worden opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige leverancier. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstap. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan jouw oude energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Snakkerburen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Daarnaast incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “welkomstpremie Liander“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Leeuwarden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Remeha, Atag, Intergas of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je het verbruik van energie minimaliseert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Snakkerburen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Snakkerburen en betaal minder voor gas en licht!