Energieleveranciers Dedemsvaart Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Dedemsvaart vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel speciale acties die jij via de sites van bedrijven als Fenor of Pure Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat simpel en rap. Hier vind jij functionele aanwijzingen en tips ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Dedemsvaart

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Dedemsvaart? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gas consumptie en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien bieden enkele aanbieders een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €160 tot €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Neerkant.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Dedemsvaart mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een overzicht met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze pagina vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 625 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.400 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot en met Vandebron.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Dedemsvaart

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze zoekmachine kun jij moeiteloos energieprijzen Dedemsvaart vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en kies ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Warffum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Dedemsvaart?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Dedemsvaart mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Dedemsvaart? Hieronder vind jij een lijstje met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE + Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl met een verbruik van 2000 kWh t/m 2650 kWh stroom plus 1400 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: doorzoek uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Dedemsvaart. Op het moment dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe leverancier. In dit schrijven lees jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (zoals netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het oude gas & licht pakket zal worden beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls gebeurt dit vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best een paar dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Dedemsvaart. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarbij incasseren jullie een eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “Vrijopnaam actie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal maatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Hardenberg.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Overijssel.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Dedemsvaart

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Dedemsvaart en bespaar op gas en licht!