Energieleveranciers Neerkant Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Neerkant vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Clean Energy en Vrijopnaam ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op de site vergaar je nuttige feiten en hulp t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Neerkant

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Neerkant? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en postcode. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, vastrecht: het telt allemaal mee. Daarnaast bieden enkele maatschappijen een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €125 – €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Meddo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Neerkant juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarna check je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 700 m³
2 personen 2.175 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle erkende providers vergelijken. Van Budget Energie tot Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

A la minute overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Neerkant

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze zoekmachine kun jij eenvoudig energieprijzen Neerkant vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en zoek eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in de merkpagina. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en achterhaal snel de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Grave afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Neerkant?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Neerkant juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Neerkant? Op deze website vind jij een opsomming met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie, Eneco en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 1700 kWh – 3550 kWh stroom en 850 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek altijd de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Neerkant. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energiemaatschappij. In deze mail of brief zie jij de kosten en voorwaarden (denk aan aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. In de regel doe je dit zo’n week voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstap. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw oude energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Neerkant. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Tevens incasseren jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “energiebedrijf Pure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel leveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Deurne.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Nefit, AWB, Atag, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Neerkant

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Neerkant en betaal minder voor gas en licht!