Energieleveranciers Grave Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €555 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Grave vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle tijdelijke acties die jij via de sites van onder andere DELTA en Oxxio kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Hieronder vind jij bruikbare informatie en support voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Grave

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Grave? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: stroom- en gasverbruik en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Tevens gunnen sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €140 – €275. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Raamsdonksveer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Grave april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Dan check je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo gepiept. Problemen bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Eneco tot aan Vattenfall.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Grave

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze tool kun jij snel energieprijzen Grave vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en bekijk snel de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen hiernaast en signaleer onmiddellijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Amerongen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Grave?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Grave april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Grave? Onder dit stukje check je een aantal van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Eneco, Pure Energie, NLE en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio berekend met een consumptie van 2500 kWh – 3950 kWh stroom en 850 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Vergeet niet: achterhaal altijd de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Grave. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande maatschappij. Daarin bekijk je de overeengekomen kosten en extra regels (onder andere leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het vorige gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande aanbieder. Dikwijls dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw oude aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Grave. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Daarnaast ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “MAIN Energie tarieven“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. De meeste aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Grave.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een AWB, Vaillant, Intergas, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval jij de energievraag weet te beperken zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Grave

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Grave en betaal minder voor gas en licht!