Energieleveranciers Amerongen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Amerongen vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale kortingsacties die je niet via de website van onder andere Clean Energy of HVC ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en zonder problemen. Hieronder lees je praktische aanwijzingen en support t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Amerongen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Amerongen? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en adres. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren flink wat leveranciers een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €175 t/m €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Kerk Avezaath.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aardig moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Amerongen juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Vervolgens volgt een opsomming met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op de site detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 750 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle populaire providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Vandebron.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €495 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Amerongen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan men ogenblikkelijk energieprijzen Amerongen vergelijken. Vul postcode + huisnummer en gas/licht inschatting in en selecteer à la minute de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vind meteen de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Sint Odiliënberg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Amerongen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Utrecht)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Amerongen juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Amerongen? Op deze pagina doorzoek jij een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco en ook Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 2100 kWh tot 4150 kWh stroom en 1200 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Amerongen. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande aanbieder. In deze mail of brief zie jij de geldige tarieven en voorwaarden (zoals energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het actuele energiecontract wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan je voormalige energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Amerongen. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Tevens krijg jij de eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Fenor contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Utrecht.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Amerongen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Amerongen en bespaar op gas en licht!