Energieleveranciers Sint Odiliënberg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sint Odiliënberg vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van onder andere Eneco en MAIN Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Op deze website lees je toepasbare informatie en hulp bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sint Odiliënberg

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Sint Odiliënberg? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieverbruik en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren sommige aanbieders een flinke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €130 tot +/- €240. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken De Kiel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aardig ingewikkelde rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sint Odiliënberg juni 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je treft onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Energieflex tot Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €245 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sint Odiliënberg

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van de vergelijker kunnen jullie vlug energieprijzen Sint Odiliënberg vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruiksgegevens in, en zoek binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Selecteer dan website van de aanbieder. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal eenvoudig de “groenste” of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Lucaswolde afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Sint Odiliënberg?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Sint Odiliënberg juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Sint Odiliënberg? Hier vind je een aantal van beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1900 kWh tot 2600 kWh stroom en 950 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: achterhaal ten alle tijde de voorschriften van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Sint Odiliënberg. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van de geselecteerde aanbieder. Hierin zie je de kosten en regelgeving (bijvoorbeeld leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige energiepakket wordt beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe leverancier. Gewoonlijk moet dit vlak voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Sint Odiliënberg. Je ontvangt hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Bovendien incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “welkomstpremie Budget Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Roerdalen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Atag, AWB, Remeha, Intergas of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw eigen verbruik kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Sint Odiliënberg

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Sint Odiliënberg en betaal minder voor gas en licht!