Energieleveranciers Lucaswolde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lucaswolde vergelijken gaat eenvoudig met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van o.a. Greenchoice en Powerpeers kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Op deze website doorzoek jij praktische gegevens en tips bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lucaswolde

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Lucaswolde? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en postcode. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens geven sommige bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €85 – €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Wouterswoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een behoorlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lucaswolde juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Vervolgens check je een tabel met relevante energiemaatschappijen. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Hieronder check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 700 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lucaswolde

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze tool kan men ogenblikkelijk energieprijzen Lucaswolde vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en kies binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check à la minute de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Elst afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Lucaswolde?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Lucaswolde juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Lucaswolde? Op de site doorzoek jij een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent + Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2450 kWh t/m 3550 kWh stroom en 750 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal wel de condities van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Lucaswolde. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieaanbieder. In deze mail of brief tref je de prijzen en condities (denk hierbij aan verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe maatschappij. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige maatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Lucaswolde. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Voorts krijg je de eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “actie van Endinet Groep“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Marum.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je het verbruik van energie minimaliseert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Lucaswolde

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Lucaswolde en bezuinig op gas en licht!