Energieleveranciers Wouterswoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wouterswoude vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij o.a. Greenchoice of HVC kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind jij bruikbare aanwijzingen en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wouterswoude

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Wouterswoude? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en woning. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, netbeheerkosten: het telt allemaal mee. Ook geven de meeste maatschappijen een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €155 tot €210. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Giethmen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wouterswoude mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan doorzoek je een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hier vind je het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Powerpeers.

Een lagere energierekening

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €335 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wouterswoude

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van energieleverancieractie.nl kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Wouterswoude vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en stoom/gas verbruik in en vind vlug het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en bekijk binnen no-time de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Oost-Souburg afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Wouterswoude?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Wouterswoude mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Wouterswoude? Op energieleverancieractie.nl check je een opsomming met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie en natuurlijk Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 3800 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: achterhaal wel de condities van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wouterswoude. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande aanbieder. Aan de hand daarvan bekijk je de overeengekomen kosten en extra regels (zoals vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Nadat het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Je actuele energiepakket wordt stopgezet. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande maatschappij. Meestal wordt dit van je gevraagd vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige leverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Wouterswoude. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Tevens krijg je te maken met een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “beoordeling Liander“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Dantumadiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een AWB, Atag, Intergas, Vaillant of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Wouterswoude

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Wouterswoude en bespaar op gas en licht!