Energieleveranciers Oost-Souburg Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oost-Souburg vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Essent en Pure Energie kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en probleemloos. Hieronder vind je bruikbare toelichtingen en adviezen ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oost-Souburg

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oost-Souburg? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren de meeste bedrijven een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €130 tot €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Aduard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oost-Souburg april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Dan vind je een overzicht met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Hulp nodig bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hierna tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.475 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.000 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke providers vergelijken. Van E.ON tot Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Oost-Souburg

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie à la minute energieprijzen Oost-Souburg vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en selecteer moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en check onmiddellijk de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Hiaure afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Oost-Souburg?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zeeland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oost-Souburg april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oost-Souburg? Hier lees je een tabel met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent + ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1850 kWh tot 3700 kWh stroom en 700 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jullie actuele leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: doorzoek uiteraard de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Oost-Souburg. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe maatschappij. Daarin bekijk jij de prijzen en regelgeving (denk aan leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Je werkende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieaanbieder. Normaliter dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieleverancier geeft dit door aan jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Oost-Souburg. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Daarbij incasseren jullie een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “verbruik Pure Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie doen hier aan mee. De organisaties kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Vlissingen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, Remeha, Nefit of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie weet te beperken kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Oost-Souburg

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Oost-Souburg en bespaar op gas en licht!