Energieleveranciers Aduard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Aduard vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Budget Energie of Vrijopnaam kan afsluiten. Overstappen van energie gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vergaar je nuttige feiten en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Aduard

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Aduard? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van factoren als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan exclusief de energiekosten. Dat bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Tevens geven enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €125 t/m €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Joure.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een ingewikkelde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Aduard juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Daarop vind je een opsomming met de beste energiebedrijven. Je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van gas en stroom verbruik? Hierna bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.475 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Qwint.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €455 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Aduard

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door energieleverancieractie.nl kan men à la minute energieprijzen Aduard vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusgas/licht inschatting in en selecteer onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en vind meteen de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Sellingen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Aduard?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Aduard juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Aduard? Nu bekijk je een lijstje met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2400 kWh tot 2750 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over je maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: doorzoek wel de voorschriften van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Aduard. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van de aankomende energieaanbieder. Hierin lees jij de geldige tarieven en extra regels (onder andere leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Wettelijke bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw werkende energiecontract zal worden opgezegd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw oude leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Aduard. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Oxxio“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De aanbieders halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik reduceert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Aduard

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Aduard en bespaar op gas en licht!