Energieleveranciers Sellingen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sellingen vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale acties die jij via de sites van bijvoorbeeld Energiedirect.nl en Oxxio kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier doorzoek jij toepasbare toelichtingen en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sellingen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Sellingen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Dat bepaalt maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien gunnen flink wat organisaties een royale welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €95 tot +/- €210. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Cothen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een aanzienlijk gecompliceerde berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sellingen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien volgt een lijst met de meest voordelige energiemaatschappijen. Je ontdekt rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is zo geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Op de site detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 675 m³
2 personen 2.325 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle bekende partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met HVC.

Het goedkoopste contract

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €325 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sellingen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan jij onmiddellijk energieprijzen Sellingen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald pakket? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en signaleer direct de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Lioessens afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Sellingen?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Sellingen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Sellingen? Hier lees je een opsomming met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall maar ook Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio met een verbruik van 2100 kWh t/m 3000 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over je leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: doorzoek zeker even de condities van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Sellingen. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende organisatie. In deze mail of brief tref je de overeengekomen kosten en extra regels (denk hierbij aan verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Je vorige energiecontract zal worden beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Sellingen. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Tevens ontvangen jullie een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “voordelig tarief Greenchoice“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Vlagtwedde.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Atag, Nefit, Intergas, AWB of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je het verbruik van energie kunt minderen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Sellingen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Sellingen en bespaar op gas en licht!