Energieleveranciers Lioessens Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lioessens vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve acties die men standaard niet bij aanbieders zoals Engie of Oxxio kan scoren. Het oversluiten gaat simpel en snel. Op deze pagina lees je toepasbare gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lioessens

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Lioessens? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder bieden flink wat bedrijven een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €80 tot €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Vogelenzang.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een moeilijke rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lioessens juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een opsomming met de goedkoopste energieleveranciers. Jij kiest handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Hier tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.325 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Essent tot Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Razendsnel overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lioessens

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze zoekmachine kan men direct energieprijzen Lioessens vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en selecteer rap het goedkoopste contract. Meer info over een zekere aanbieder? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en achterhaal à la minute de meest geschikte of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Eexterveen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Lioessens?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Lioessens juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Lioessens? Hier vind jij een tabel met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE, Eneco en natuurlijk Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE met een verbruik van 1700 kWh tot 2650 kWh stroom en 800 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: doorzoek uiteraard de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Lioessens. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieleverancier. In deze mail of brief bekijk jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat vorige gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande aanbieder. Normaliter dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, maar het kan ook best 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan je voormalige energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Lioessens. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Voorts krijg je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “actie van Eneco“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De aanbieders halen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Dongeradeel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, Nefit, Remeha of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Lioessens

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Lioessens en betaal minder voor gas en licht!