Energieleveranciers Eexterveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eexterveen vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Anode Energie en Qwint ontvangt. Overstappen gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site lees je toepasbare feiten en adviezen ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eexterveen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Eexterveen? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en adres. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder geven enkele aanbieders een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €90 tot +/- €275. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Oisterwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een behoorlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eexterveen juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een overzicht met de goedkoopste energiecontracten. Jij kiest meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Problemen bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle grote partijen vergelijken. Van Budget Energie tot en met Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €485 per jaar.

Gelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eexterveen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze tool kan je direct energieprijzen Eexterveen vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en bekijk binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en achterhaal vlug de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Witteveen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Eexterveen?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Eexterveen juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Eexterveen? Nu doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Essent en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2150 kWh t/m 2800 kWh stroom en 1200 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van je energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: check ten alle tijde de condities van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Eexterveen. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe leverancier. Hierin tref jij de overeengekomen kosten en regelgeving (denk hierbij aan aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw lopende gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Jij zult dan normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande leverancier. Dikwijls moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, echter soms ook tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Eexterveen. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Voorts krijgen jullie de eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Anode Energie groene stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle leveranciers doen hier aan mee. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Aa en Hunze.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Nefit, Remeha, Intergas, AWB of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers biedt groene stroom via wind. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Eexterveen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Eexterveen en betaal minder voor gas en licht!