Energieleveranciers Joure Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Joure vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van o.a. Engie en UnitedConsumers kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat handig en zonder problemen. Op deze website vind je praktische informatie en adviezen voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Joure

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Joure? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 – €280. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Stramproy.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Joure juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Aansluitend doorzoek je een lijst met de goedkoopste energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze website tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot aan MAIN Energie.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €385 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Joure

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via onze zoekmachine kunnen jullie meteen energieprijzen Joure vergelijken. Voer je adres & stoom/gas verbruik in en selecteer vlug het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen rechts en signaleer rap de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Cothen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Joure?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Joure juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Joure? Op deze pagina doorzoek jij een aantal van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie maar ook Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent berekend met een consumptie van 2150 kWh tot 3700 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: controleer wel de kleine lettertjes van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Joure. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energieaanbieder. Daarin vind jij afgesproken prijzen en extra regels (onder andere regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het oude pakket wordt stopgezet. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Joure. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast krijg jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “energie vergelijken bij MAIN Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente De Friese Meren.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Vaillant, Nefit of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Joure

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Joure en betaal minder voor gas en licht!