Energieleveranciers Stramproy Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Stramproy vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve kortingsacties die jij via de sites van bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Vrijopnaam kunt vinden. Het oversluiten gaat simpel en is zo gepiept. Op deze website doorzoek jij functionele details en handreikingen voor het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Stramproy

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Stramproy? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woning. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast geven de meeste organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €105 t/m €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Dordrecht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Stramproy juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan volgt een tabel met de beste energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op de energienota

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €235 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Stramproy

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kun je à la minute energieprijzen Stramproy vergelijken. Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in, en kies binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en ontdek à la minute de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Middenmeer afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Stramproy?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Stramproy juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Stramproy? Op deze pagina vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Essent, NLE maar ook Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie berekend met een consumptie van 2450 kWh – 3900 kWh stroom en 1350 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: check ten alle tijde de condities van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Stramproy. Wanneer jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande energieleverancier. Hierin bekijk jij afgesproken prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie oude contract zal worden opgezegd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige maatschappij. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe energieleverancier communiceert dit weer richting de eerdere aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Stramproy. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Tevens krijg je een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “besparen bij Greenchoice“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn windenergie en zonne-energie. De meeste maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Weert.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Vaillant, Nefit, AWB, Atag of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Stramproy

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Stramproy en bezuinig op gas en licht!