Energieleveranciers Hiaure Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hiaure vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle exclusieve acties die je niet via de website van aanbieders zoals Budget Energie of MAIN Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op de site lees je nuttige informatie en handreikingen voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hiaure

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Hiaure? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gasverbruik en postcode. Uiteraard moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast geven flink wat leveranciers een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €110 t/m €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Sellingen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hiaure mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna vind je een tabel met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo rond gemaakt. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 600 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €375 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hiaure

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze speciale vergelijker kan men meteen energieprijzen Hiaure vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en vind rap de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vergelijk onmiddellijk de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Lees nu verder over goedkoopste energie in Blauwestad afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Hiaure?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Hiaure mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hiaure? Op de site bekijk je een lijstje met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 2050 kWh t/m 3650 kWh stroom en 900 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: achterhaal zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Hiaure. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen leverancier. Hierin tref jij de kosten en kleine lettertjes (onder andere vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je lopende pakket wordt stopgezet. Meestal krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf gewoonlijk het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande maatschappij. Dikwijls gebeurt dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Hiaure. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “MAIN Energie voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante keuzes zijn wind en zon (stroom). Veel van de energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Dongeradeel.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, AWB, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Hiaure

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Hiaure en bespaar op gas en licht!