Energieleveranciers Elst Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Elst vergelijken gaat eenvoudig via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle speciale aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Energiedirect.nl en MAIN Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en rap. Op deze website vind jij nuttige aanwijzingen en hulp ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Elst

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Elst? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: energieconsumptie en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast verstrekken veel bedrijven een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €90 tot €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Oost-Souburg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Elst februari 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Vervolgens tref jij een opsomming met de goedkoopste energieleveranciers. Je treft handig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op de site check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.875 kWh 625 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle grote organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Elst

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van energieleverancieractie.nl kan je à la minute energieprijzen Elst vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en kies direct het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vind binnen no-time de beste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Yerseke afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Elst?

 1. Voer jouw locatie in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Elst februari 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Elst? Onder dit stukje vind je een aantal van standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco, NLE en natuurlijk Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2350 kWh t/m 4200 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Elst. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen organisatie. In dit schrijven bekijk je de overeengekomen kosten en regelgeving (bijvoorbeeld regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende energiecontract zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige maatschappij. Dikwijls gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de overstap. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Elst. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarbij incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Vrijopnaam groene stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Overbetuwe.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, Atag, Remeha, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra jij de energievraag vermindert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Elst

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Elst en bespaar op gas en licht!