Energieleveranciers Yerseke Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Yerseke vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Eneco of NLE ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hieronder bekijk je handige aanwijzingen en tips ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Yerseke

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Yerseke? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien geven sommige aanbieders een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €110 tot +/- €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Hiaure.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Yerseke juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Vervolgens tref jij een overzicht met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is zo gepiept. Advies nodig bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 personen 2.375 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.925 m³

Complete vergelijking

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot Vandebron.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Yerseke

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. de vergelijker kun je direct energieprijzen Yerseke vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusenergieverbruik in en kies à la minute het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere aanbieder? Dit vind je in site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal vlug de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Riethoven afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Yerseke?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Yerseke juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Yerseke? Op deze website vind jij een opsomming met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent met een verbruik van 1850 kWh t/m 2900 kWh stroom en 1200 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: doorzoek wel de condities van het gekozen energiepakket. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Yerseke. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende organisatie. Daarin bekijk jij de prijzen en extra regels (denk aan verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige energiepakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstap. De toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Yerseke. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bewerken. Daarbij incasseer je een eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “overstappen NLE“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De organisaties kopen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Reimerswaal.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Remeha, Intergas, AWB, Nefit of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik vermindert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Yerseke

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Yerseke en bezuinig op gas en licht!