Energieleveranciers Riethoven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Riethoven vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Budget Energie of Pure Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl bekijk je functionele informatie en hulp bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Riethoven

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Riethoven? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Eveneens moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren veel bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €160 tot €200. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Blauwestad.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is nogal een flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Riethoven juli 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop vind je een resultatenpagina met beschikbare energiemaatschappijen. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 725 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Vattenfall.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €365 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Riethoven

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kun je snel energieprijzen Riethoven vergelijken. Voer je adres en ook energieverbruik in en zoek snel de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald contract? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer direct de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Koningslust afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Riethoven?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Riethoven juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Riethoven? Op de site vind jij een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Pure Energie, Essent, Eneco + ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers met een verbruik van 1550 kWh t/m 4450 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: controleer zeker even de condities van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Riethoven. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe organisatie. In dit schrijven bekijk jij alle tarieven en kleine lettertjes (bijvoorbeeld vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende contract zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” leverancier. Normaliter doe je dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook twee weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Riethoven. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Daarnaast krijg je te maken met jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “gas van Greenchoice“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Bergeijk.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Nefit, Vaillant, Atag of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij de energievraag kunt terugdringen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Riethoven

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Riethoven en bespaar op gas en licht!