Energieleveranciers Koningslust Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Koningslust vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle speciale kortingsacties die jij via de sites van bijvoorbeeld Huismerk Energie en Vandebron kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website vergaar je nuttige aanwijzingen en hulp t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Koningslust

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Koningslust? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Bovendien bieden sommige organisaties een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €95 tot +/- €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Tjalhuizum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Koningslust juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een lijst met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Problemen bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hierna vind je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 725 m³
2 personen 2.275 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €285 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Koningslust

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze speciale vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Koningslust vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruik in, en vind binnen no-time de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan op deze pagina en check rap de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Delwijnen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Koningslust?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Koningslust juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Koningslust? Hier lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 1550 kWh tot 3000 kWh stroom en 800 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: check altijd de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Koningslust. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk jij alle tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige contract wordt beëindigd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: ga je verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige leverancier. In de regel doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Koningslust. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Voorts krijg jij een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “energie van Eneco“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen halen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Peel en Maas.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Atag, Vaillant, Intergas, Nefit of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Koningslust

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in Koningslust en betaal minder voor gas en licht!