Energieleveranciers Delwijnen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €585 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Delwijnen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij o.a. Essent en Vrijopnaam ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op deze website bekijk je handige informatie en tips ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Delwijnen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Delwijnen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens geven de meeste organisaties een gulle welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €125 tot €215. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Nieuw Annerveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over best een flinke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Delwijnen juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna doorzoek je een tabel met de beste energie aanbieders. Je vindt zo rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van jouw verbruik? Hieronder detecteer je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 675 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van DELTA tot Vandebron.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Delwijnen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kunnen jullie vlug energieprijzen Delwijnen vergelijken. Voer je adres + stoom/gas verbruik in en selecteer onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan website van de aanbieder. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk meteen de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Wassenaar afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Delwijnen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Delwijnen juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Delwijnen? Op de site vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie maar uiteraard ook ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent gerekend met een verbruik van 2500 kWh t/m 2600 kWh stroom plus 950 m3 – 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: check uiteraard de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Delwijnen. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende aanbieder. In deze mail of brief zie jij de geldige tarieven en condities (denk aan regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jullie lopende gas & licht pakket zal worden opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: ga je verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” leverancier. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd vlak voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. De toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar je voormalige aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Delwijnen. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Anode Energie actietarief“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Zaltbommel.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag kunt minderen heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Delwijnen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Delwijnen en bezuinig op gas en licht!