Energieleveranciers Nieuw Annerveen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €355 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw Annerveen vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle speciale acties die jij via de sites van bijvoorbeeld Huismerk Energie of Innova Energie kan scoren. Het oversluiten gaat handig en rap. Op deze pagina vergaar je praktische gegevens en tips ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuw Annerveen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuw Annerveen? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €105 tot €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Witteveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is best een moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw Annerveen december 2023? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Dan tref jij een opsomming met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op deze pagina tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 600 m³
2 personen 2.450 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende providers vergelijken. Van Huismerk Energie tot Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Dit scheelt je zo €235 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Nieuw Annerveen

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze speciale vergelijker kan je moeiteloos energieprijzen Nieuw Annerveen vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook energieverbruik in en bekijk à la minute de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en vind vlug de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Groessen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Nieuw Annerveen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Nieuw Annerveen december 2023

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuw Annerveen? Op deze website doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Essent, Pure Energie maar ook ENGIE, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers berekend met een consumptie van 2200 kWh – 4450 kWh stroom plus 750 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw huidige energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: check altijd de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nieuw Annerveen. Zodra jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen maatschappij. Hierin bekijk je de kosten en extra regels (bijvoorbeeld vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Het oude energiepakket zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de regel wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Nieuw Annerveen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarnaast incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “energiebedrijf Endinet Groep“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Aa en Hunze.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een AWB, Intergas, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nieuw Annerveen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Nieuw Annerveen en bezuinig op gas en licht!